Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vásárlási feltételek

1. A Szolgáltatás igénybevételének részletes leírása:

1.1. A regisztráció részletes leírása: A regisztrációt www.onlinenyomtato.hu oldal jobb oldalán található bejelentkezés doboz középső részén található Regisztráció feliraton kattintva kezdheti meg. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A szolgáltatások teljesítése a Szolgáltató közreműködésével történik. A regisztráció lezárását követően a megadott mail címre küld a rendszer egy visszaigazolást.

1.2. Megrendelés: Felhasználó regisztrációval adhat le megrendelést. A mindenkor hatályos ÁSZF elfogadása kötelező.

A megrendelés során Felhasználó kiválasztja, ahol az árut átvenni kívánja, illetőleg kiszállítás esetén a kiszállítást megrendeli. A megrendelésről automata visszaigazolást küldünk a megrendelés során megadott emailcímre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a Felhasználó által a megrendelés elküldése során megadott adatokat, a rendelési adatok, a megrendelt termék adatait, a rendelés sorszámát, valamint ezen felül a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit, a választott fizetési és szállítási móddal kapcsolatos információkat.

1.3. Adatbeviteli hibák kijavítása: a megrendelés leadása előtt a Rendelés elküldése nevű oldalon Felhasználó összesítve látja a megrendeléssel kapcsolatos összes adatot. Ezeket a Személyes adatok nevű oldalra visszalépve tudja módosítani. A rendelés leadását követően emailben vagy telefonon módosíthatók a rendeléssel kapcsolatos adatok. Személyes adatait regisztráció és belépés után a személyes menüben módosíthatja.

1.4. Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelt termékkel egyidejűleg a termék kiszállítását is megrendeli a Felhasználó, abban az esetben a termék kiszállításáért költség merül fel, melyet a Felhasználó köteles kiegyenlíteni. A kiszállítás pontos költségéről az Üzemeltető a Felhasználót a megrendelést megelőzően tájékoztatja, és a megrendeléssel egyidejűleg a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a termék árán kívül köteles a kiszállítás díját is megfizetni abban az esetben, amikor a kiszállítást is megrendelte. Általános kiszállítási díjakról a Felhasználó a „Szállítási információk” menüpont alatt előzetesen is tájékozódhat. A szállítás költségét a rendelés menüpont, a kosár összesített összege, és a számla is tartalmazza.

1.5. A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, iktatásra nem kerül, így utólag nem hozzáférhető. A szerződés létrejöttét az elektronikusan elmentett vásárlási adatok igazolják, amelyeket a Szolgáltató a számvitelre és adózásra vonatkozó jogszabályokban meghatározott határideig őriz.

1.6. A Felek közötti szerződés magyar nyelven jön létre.

1.7. Felhasználó a üzlet elérhetőségeiről a www.onlinenyomtato.hu oldal „kapcsolat” menüpont alatt tájékozódhat, mely menüpont alatt a partnerüzlet neve, üzlet címe, telefonszáma és elektronikus levelezési címe található.

1.8. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a megrendelés gombra kattintással kötelezettséget vállal a szolgáltatás ellenértékének megfizetésére. Az ellenérték megfizetésére a megrendelés során teljesített bankkártyás fizetéssel, bolti átvétel esetén a Szolgáltató partnerüzletben készpénzzel vagy bankkártyás fizetéssel, illetőleg házhozszállítás esetén utánvéttel vagy előre utalással.

1.9. Teljesítési határidő: Az Üzemeltető a Felhasználót a megrendelés során tájékoztatja, hogy amennyiben a megrendelt termék raktáron található (erről az Üzemeltető a Felhasználót a megrendelés során tájékoztatja), akkor az áru várható érkezési ideje is nem lehet több, mint egy hét. Abban az esetben, amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, a Felhasználó arról kap tájékoztatást a megrendelés során, hogy az Üzemeltetőhöz mikor fog megérkezni az áru. A Szolgáltató vállalja, hogy a Felhasználó az árut az Üzemeltetőhöz történő megérkezését követő időponttól számított 1 héten belül átveheti.

1.10. Megrendelés lemondása: Felhasználó a megrendelését írásban a rendelési szám megadásával a Szolgáltatónál lemondhatja, ameddig az árut át nem veszi.

1.11.

Panaszkezelés: A szolgáltatásnyújtást követően a Felhasználó a Szolgáltatóval a honlapon megadott elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot az általa nyújtott termékértékesítéssel kapcsolatban. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a szolgáltatással kapcsolatos esetleges panaszait a Szolgáltató felé teheti meg a Szolgáltató elérhetőségein. A panaszokat a Szolgáltató köteles 30 napon belül kivizsgálni, és erről értesíteni a Felhasználót.

1.12. Peren kívüli panaszkezelési módozatok: A Felhasználó a Szolgáltató által kivizsgált és elutasított panaszával a területileg illetékes Békéltető Testületekhez fordulhat. Az illetékes békéltető testületek listája az Országos Fogyasztóvédelmi egyesület honlapján (www.ofe.hu) található.

1.13. Tájékoztatás: Felhasználó a Szolgáltatótól tájékozódhat a megrendelni kívánt digitális adattartalom működéséről, valamint az alkalmazandó műszaki védelmi intézkedésről. Szintén a Szolgáltatótól kérhet információt a digitális adattartalom hardverrel és szoftverrel való együttműködési képességéről.

1.14. Ügyfélszolgálat: Felhasználó az értékesítést követően a www.onlinenyomtato.hu honlapon a kapcsolat menüpont alatt szereplő elérhetőségeken a központi ügyfélszolgálatot keresheti.

Letölthető Dokumentum :